REFERENTIES
Over FASHIONBYANU en zijn team

Anu en ik kennen elkaar van onze samenwerking bij DIYA Tailors. Op één of andere manier had ik direct het gevoel dat ik hem goed kon gebruiken om mij te helpen met de shoot. De shoot ging super! Anu heeft mij fantastisch geholpen.

Hij is heel perfectionistisch, gefocust en creatief. Precies wat ik nodig had die dag. Ook hebben Anu en ik samen de show verzorgt voor DIYA Tailors tijdens het ‘Masters of LXRY’ event. Ik denk dat er nog nooit een team van slechts twee mensen, hij en ik, de modellen zo snel heeft kunnen omkleden. Een belevenis die ik nooit meer vergeet. Ondanks de druk, opwinding en de bizarre snelheid waarmee alles moest gebeuren is het ons gelukt. We nailed it. Anu, you rock.

Elze-Mieke Tijl
Internationaal model

Na Anu vaak tegemoet te komen in ons welbekende Club Vie, en zijn unieke stijl te bewonderen heb ik het initiatief genomen om op hem af te stappen en in contact te komen.

Doordat ik een female DJ ben en moet werken aan mijn imago, leek FASHIONBYANU mij dé geschikte persoon om mij daarbij te helpen! Zo hebben wij meetings gehad in een luxe omgeving waarbij ik me prettig voelde.

Daarnaast heeft hij mij mogen stylen voor Rudy Lima’s birthday bash, waar een ieder en ik zeer onder de indruk van was. Anu heeft een luisterend oor en is een persoon dat oog heeft voor detail, super spontaan is een geweldig persoon is om mee samen te werken. Als ik twijfel over een outfit, benader ik hem á la minute voor een mening. Al met al, Anu you’re a life saver!

DJ Nylah Rane
DJ

Anu is een getalenteerde stylist. Meer dan dat, hij is een net persoon, een gedreven persoon en super gefocust en doelgericht. Hij komt zeer professioneel over, dit is een belangrijk eigenschap van een stylist. Hij weet wat belangrijk is voor mij als klant en dit geeft mij de zekerheid en het vertrouwen in FASHIONBYANU.

Als stylist moet je zelf ook netjes voor de dag komen, dit is voor Anu zeker geen probleem. Anu in 1 woord beschreven… is gewoon FASHIONBYANU.

Voor mij, is hij de ideale stylist. Hij is een zeer flexibele business man.  Anu is een creatief persoon en dat blijkt ook uit de outfits die hij creëert voor mij en zijn andere klanten. Desondanks alle stress die Anu meemaakt als stylist brengt hij nog steeds veel positiefs over en is hij zeer sociaal.

Ik denk dat er een hele mooie carrière staat te wachten op Anu en ga hem daar zeker bij helpen.

FASHIONBYANU en ik merkte elkaar bijna 2 jaar geleden gelijk op in Club Vie, Rotterdam. Zijn flashy outfits spraken me zeer aan. We hebben beiden een goed gevoel voor stijl en zitten wat fashion betreft zeker op 1 lijn. Buiten het werk dat hij voor mij verricht, zijn wij ook goed bevriend geraakt.

Ik heb Anu ingehuurd voor mijn birthdaybash en hij heeft mij zeker niet teleurgesteld. Hij heeft mijn image letterlijk weerspiegelt in mijn outfit, iets wat voor mij onmogelijk leek. In de toekomst zal ik zeker nog met Anu samen gaan werken en ik raad hem zéker aan.

YNG ACE/ALXNDR
DJ

Ik heb Anu op privé vlak regelmatig advies op maat gevraagd. Door zijn perfecte service heb ik uiteindelijk besloten om FASHIONBYANU meer bij mijn bedrijf (Temazo Music Group) te betrekken. Anu heeft de styling gedaan in 2 video clips van de Afro Bros, die wij vertegenwoordigen in het management.

We vinden het fijn om Anu te betrekken bij onze projecten omdat hij een zeldzaam oog heeft voor detail & hij levert de kwaliteit die wij van hem verwachten! In de toekomst gaan wij van Temazo, Anu zeker meer betrekken bij onze projecten.

FASHIONBYANU heeft me geholpen met het vinden van een compleet nieuwe stijl dat écht bij mij past. Deze stijl had ik nodig omdat ik mezelf wilde veranderen for the better. Verder vraag ik hem nog wekelijks om advies op maat.

Anu is een toffe gozer om mee samen te werken en zijn service is uitstekend. Als ik hem nodig heb voor bijvoorbeeld een clip shoot of photo shoot is hij 9 van de 10 keer wel beschikbaar. En zo niet, helpt hij me op afstand. Anu zit al sinds zo goed als het begin van mijn “carriere” in mijn team en daar ga ik zeker geen verandering in brengen. 

Anu is gewoon een top persoon zowel privé als zakelijk. Hij is professioneel en gefocust op de kleinste details!

Ik heb regelmatig gewerkt met hem en dat zal ik in de toekomst ook zeker blijven doen! Voor mijn privé outfits mag ik hem ook lastig vallen… Keep up the good work!

Ondertussen hebben Anu en ik al heel wat keren samengewerkt. Tijdens fotoshoots, clipshoots en meer. He knows about it all. Styling, art directing, muziek; ik kan alles aan hem overlaten.

Kleine details zijn belangrijk en kunnen volgens hem het grote verschil maken. Proffesionaliteit is een must en de uitkomst is geweldig. Thanks, Anu! You’re the best!

FASHIONBYANU heeft mij, als een new and up-coming R&B artist veel geholpen met het advies geven in zowel fashion als muziek.

Hij is voor mij de go-to-person wanneer het gaat om kleding en samenwerkingen. Anu zorgt voor de juiste connecties. He is the plug! Ik zelf zal vooral in de toekomst, alleen nog maar meer met FASHIONBYANU samenwerken! You’re the man!

TheUniverse
Artiest / Song writer

Super tevreden over FASHIONBYANU en zijn team. Ze hebben mijn website, logo en huisstijl compleet vernieuwd! 

Bedankt voor de super inzet, Anu! Er komen 100% zeker nog meer projecten aan waaraan jij en jouw team aan mogen werken!

Anu en ik kennen elkaar via de autowereld. Op een gegeven moment zocht hij een drukker voor zijn, nu goedlopende kledinglijn FASHIONBYANU.

We staken onze koppen bij elkaar en kwamen tot vele mooie kledingstukken. Precisie is onze 2e natuur. Met mijn creativiteit en zijn mode inzicht zetten we keer op keer een classy eindproduct neer.

Werk al enige tijd met plezier met deze gedreven fashionista!

Mike van der Voort STICRZ
Mike v.d. Voort
Eigenaar Sticrz

THE FASHIONBYANU TEAM HAS WORKED FOR
FASHIONBYANU – DIYA Tailors – MANPOWERR – JELLE PELLE PAINT

Afro Bros
Armoo
Babel-Ish
Broederliefde
C&A
Chris Brown
Demy de Zeeuw (BALR.)
DJ Chuckie
DJ Fedde le Grand
DJ Freddy Morreira
DJ Gregor Salto
DJ Julio Justice
DJ Lady Bee
DJ Leroy Styles
DJ Michael Mendoza
DJ Mixing Flavours

DJ Nylah Rane
DJ Ryan Marciano
DJ Samsosa
DJ Sunnery james
DJ Childsplay
DJ YUNG Alxndr
Dvtch Amsterdam
Eljero Elia (Istanbul Başakşehir)
Finest Sno
Frenna
Hakim Ziyech
Jayh
Jebroer
Jerson Cabral (Levski Sofia)
Joey Bravo
Jonna Fraser

JP Ballin
Kid Ink
Kwaai Vines
Latifah
Leandro Bacuna (Cardiff City)
Martin Garrix
MC Lirical
Michel Klink
Miquel Nelom (Willem II)
Monica Geuze
Nesim Najih
Ne-Yo
Pete Dash
Priceless (SFB)
Qucee
Off The Pitch

Quincy Promes (AFC Ajax)
Rae Sremmurd
Rick Ross
Rotjoch (101 Barz)
Rotterdam Airlines
Supergaande
Temazo Music Group
ThisIsDuran
Trey Songz
Two Crooks
Tyga
Universe
WE Fashion
Zerodix

100% TEVREDENHEID

0 %
Klantvriendelijkheid

O.b.v. meer dan 100 reviews!

0 %
PROFESSIONALITEIT

O.b.v. meer dan 100 reviews!

FASHIONBYANU

Laat ook een referentie achter

FASHION BY ANU – STYLIST – PERSONAL SHOPPER – IMAGO CONSULTANT – PERSONALSHOPPER –